Ap-attacken pa Chicken Island

Annu en harlig dag idag. Tvingade upp Anja och Sofie kl. 08.00 for att ta baten till Chicken Island (som jag alltid rakar kalla "banana island" av nagon anledning), so ar en riktig paradis o. Googla!

Det ar helt klart en av de vackraste stallena jag har varit pa och vi hade en helt underbar dag. Vi plaskade runt i det klargrona vattnet, mattade magarna med frukt och bananmuffins och relaxade under palmtraden. Dessutom hade vi sjalvklart en vemsomkanstallasigpaenluftmaddrassochstakvarlangst- tavling och det var svarbedomt att bestamma vinnare- vi lag mest och skrattade brevid maddrassen.

Efter var lilla tavling horde vi plotsligt "aww, titta pa apan" och vi sag en liten folkmassa i den riktningen dar vi hade vara saker. Nar vi gick narmare sag vi en liten apa som SJALVKLART satt pa VARA handdukar och nojt mumsade i sig Sofie banan chips. Sofie och jag flyttade snabbt vara saker, medan Anja lag kvar och guppade pa luftmaddrassen- nagot hon senare skulle angra. Efter ett tag borjade apan, som till en borjan var riktigt gullig och lugn forsta vilket toppenstalle han hittat- bade mat och sittplats i skuggan- sa nar Anja skulle hamta sina saker forsvarade apan sitt nyfunna revir och attackerade stackars Anja. Och sjalvklart kunde vi andra inte halla oss for skratt..

Efter en oslagbar dag akte vi tilbaka till Aonang beach med var kara bat 39 och avnjot solnedgangen med glass och fruktsmoothie fran fortsa parket..

http://sairanen.pp.fi/temp/SAM_9039.JPG


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0