TTCs address

Eftersom jag inte vet vart jag hamnar kan ni skicka brev/post till TTC huvudkontor har i Beijing, dar jag befinner mig just nu. Om ja inte hamnar i beijing skickar de vidare det till min address. 
 
Addressen: 
IES GLOBAL CHINA (HK) Ltd
Room 2107 Tower B Jianwai SOHO
39 East 3rd Ring-Road Chaoyang District
Beijing PR China 100022

PS! Skriv Sandra pa kuvertet

Har ocksa skaffat skype: sok pa sandra-malmberg eller min email address

Destination "starkakryddstaden"

Sofie och jag har stora planer for vara 4 kvarvarande manader har. Vi ska:
- Fira min fodelsedag (22 sep)
- Aka till Mongoliet
- Alinas fodelsedag (4 Okt)
- Anjas fodelsedag (12 dec)
- Sofie fodelsedag(13 dec)
- Fira lucia
- Fira julafton
- Aka till Shang Hai
- Aka till Hainan
- Aka till Hong Kong
- Aka till Sichuan

A piece from our conversation:
Sandra 说:
vad sags som att ta starkakryddstaden i jan?
Sofie 说:
du menar sichuan-provinsen?
Sandra 说:
yee
Sofie 说:
yes why not! typ forst aka ner till guangong och kanske hongkong, sen ta och aka upp till sichuan.. faaast jag skulle inte saga nej till "kinas hawaii" eller en tur till vietman eller thailand heller, haha!

Graduation

IES Global 拍攝的 award_38。

Foton




"This song is called welcome to Beijing"

Oj, vad svart det ar att skriva blogg i Kina. Har haft fullt upp sen jag kom hit och det har hant MASSOR sen jag skrev sist i bloggen.

Vi har haft tour-dag nummer 2. Da vi besokte: the summer palace, ther pearl market, Tiananmen square, the hutongs och vi: akte richa, at Peking anka och sag pa en akrobatik show.
Under middagen fick vi lara oss hur man ska ata Peking anka pa ratt sett, dvs. doppa gurka och kal i en sojasas och lagga pa en pannkaka, sedan lagga pa anka och rulla ihop pannkakan till en wrap med hjalp av pinnarna (har kravdes lite tjuvknep). Efter middagen begav vi oss vidare for att se en akrobatik show som tydligen ska vara valdigt kand... och vi forstod snabbt varfor. Vi alla holl pa att tappa andan nar en av akrobaterna sprang pa ett hjul 30 meter upp i luften med en huva over huvudet och holl pa att ramla. Som tur var fick han tillbaka balansen och klarade sig oskadd!

Pa vagen hem bestamde sig William, Kinas mest fantastiska tourguide att spela en lat for oss. Nagra av deltagarna hade namligen kop kinesiska musikinstrument, billiga och urkassa, vilka William slappte loss med pa bussen. Hans framtradande var allt annat en vackert (video kommer upp pa YouTube sa fort som moljigt) och han avslutade med att saga "This song i called welcome to Beijing" och hur roligt det citatet ar forstar nog bara dem som satt pa bussen...

Vi kom tillbaka till campus runt 21.00 och da var det direkt till Supermarket som gallde. Vi kopte vin och snacks for att ladda upp infor en partykvall pa Beijings gator. Runt elva tiden begav vi oss sedan till Sanlitun och var favorit bar "Pure girls bar" forstass. Priserna ar otroliga, drinkarna likasa, men det basta ar atmosfaren kring alla utestallen pa gatan. Inga turister, valdigt kinesiskt och ett underbart stalle att spendera kvallen med sina basta vanner pa...


Fodelsedag ganger 9

IES Global 拍攝的 DSC_9043。


Eftersom jag ar sa dalig pa att uppdetera borde ni spana in denna bloggen: http://www.iesglobal.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=54&Itemid=211 och ni kan ocksa se bilder under "media". Sofie, en av deltagarna som jag ar bast van med har ocksa en blogg som ar vard att spana in: www.sofiegoeschina.blogg.se.

RSS 2.0