Shanghai world expo- nu har vi biljetter!


Expo-maskoten ar en riktig kandis har i Shanghai.

Forra veckan sa kopte vi vara efterlangtade biljetter till Shanghai World Expo som borjar om tva veckor. Har i Shanghai rader det Expo- hysteri och expot slar till och med OS i Beijing i omfattning. Over hela stan finns affischer och varje dags tickar nedrakningmaskinera nerat for att om mindre an 2 veckor na 0 dagar:0 timmar:0 minuter. Varje gang vi slar pa tv:n sa ar det reklam for expot och snart sa kan vi expo- laten utantill.

Hur som helst, 150 yuan fattigare kommer vi nog iallafall att fa upleva nagot riktigt haftigt. Vi planerar att besoka expot den 9 maj och det lar vara galet mycket folk och jippon inne i stan. Shanghai World Expo ar en varldsutstallning, dar de flesta av varldens lander har varsin paviljong. Arets tema ar "Better city, Better life" och det beraknas komma over 90 miljoner besokare fran 1 maj till sista oktober.

Det kommer att bli riktigt haftigt och vi bada ser fram emot den 9 maj. Expo- omradet ar riktigt stort och innefattar manga paviljonger sa jag och Sofie har satt som mal att se Sveriges och Kinas paviljonger och sen far vi se hur manga av de andra paviljongerna som vi hinner att besoka...


土耳其公布展馆方案 展示文明摇篮的多个
Manga gillar Turkiets paviljong,..

Macau Pavilion
..men jag gillar Macaus...

United Kingdom Pavilion
..och Storbrittaniens pavijong ar ocksa haftig.

Sweden Pavilion
Sveriges paviljong maste jag saga ar lite halvtrakig. Roligt ar dock att att alla som jobbar i den svenska paviljongen kommer att ha pa sig specialdesignade HM klader.

China Pavilion
Kinas paviljong ar ett maste att besoka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0