Jag har alltid alskat Fredagar...

Jag har alltid alskat Fredagar. Da har man helgen framfor sig, kan unna sig godsaker och sa gar alltid de basta progammen pa tv. Fredagar ar absolut inte samre har i Kina, aven om programmen alltid ar lika daliga pa tv...

Pa formiddagen fick vi reda pa att vi skulle ha office-hours hela dagen, vilket betyder att vi i princip inte har nagot att gora eftersom vi inte behover skriva varken lektionsplaneringar eller forbereda annat material. Sa de ville bara att vi skulle sitta dar, en hel dag utan att gora ett dugg. Efter en diskussion med var kontaktperson och lite svensk envishet kom vi fram till en bra deal- vi fick Fredagen ledigt mot att vi jobbade 2h pa Lordagen.

Sa vi begav oss in till stan och satte oss pa var favorit Starbucks i People's park. Vadret var underbart- bla himmel och stralande sol och det var hur mysigt som helst att sitta pa Starbucks och skratta at hur rolig var knasiga kontaktperson ar.

Efter en fika pa Starbucks och en sushi-picknick i parken bestamde vi oss for att ga pa bio, vilket var en perfekt avslutning pa en helt underbar dag. Sa vi gick till Peace Cinema, av de basta biograferna i Shanghai och kopte biljetter till Alice i Underlandet. Det var riktigt mysigt att ga pa bio och riktigt roligt for den delen ocksa- eller hur Sofie?!

Jag och Sofie kunde namligen inte sluta att skratta at varandra nar vi hade pa oss de riktigt fracka 3D-glasogonen...


Peace cinema ligger precis brevid People's square och hela undervaningen bestar av en chokladbutik, farligt...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0