"Mel your character looks like if it's about to fall asleep"

Tisdag idag, gar efter det vanliga schemat vilket betyder 4 lektioner om dagen Man- Tor. Hur turen att vara ledig pa Fredagar! For den har veckan har jag planerat 3 olika lektioner: en om Sverige, en annan om att skriva informella brev och under den tredje lektioonen ska vi jobba med stjarntecken och trana pa future med "will" och adjektiv.

I helgen var det full rulle som alltid har i Shenyang. I Lordags letade Mel och jag efter vinterklader och traffade sedan de andra for att ha varan Mandarin lektion med Crystal. Vi larde oss farger och att skriva med tecken, vilket var mycket svarare an vantat: strecken maste ritas i ratt ordning, fran ratt hall och nudda varandra pa ratt stallen. Melanies vackra tecken for ris pa tavlan var lektionens hojdpunkt. Crystal tittade fundersamt pa tecknet, tankte en stund och sa"Mel your character looks like if it's about to fall asleep".

Efter lektionen bjod Crystal oss pa middag. Det var fantastiskt gott och vi hade det riktigt trevligt. Efter middagen traffade vi sedan de andra i Aarons, en spansk killes, lagenhet och gick sedan vidare till en pub dar vi traffade resten av ganget. Vi ar over 20 personer totalt i omradet runt Shenyang.

Sondagen spenderades med Serena, Helen, Mel, Johanna och Kira. Vi besokte the Botanical garden och vi hade verkligen tur med vadret och kunde njuta av hostsolen. Vi hade det trevlgit och besokte de olika tradgardarna som fanns (Hangzhou, Beijing mm.) och provade pa olika aktiviteter i parken. Jag opch Helen begick misstaget att prova pa att springa over vatten inuti ett hamsterhjul. Det borjade bra, men sedan nar vi fick upp tempot gick det det lite for snabbt snabbt och vi bada foll inuti hjulet. Vi skrattade sa vi grat!
Trots detta ville vi fortsatta och ta oss tillbaka till ratt sida och sjalvklart hande samma sak igen. Helen ramlade, jag fortsatte att springa samtidigt som hon rulalde runt i hjulet och de andra stod pa andra sidan och bara skrattade. Vi hade helt enkelt en rolig Sondag som avslutades med en janpanskt mat till middga.


Kramar Sandra



Bilder fran the botanical garden: "The rose garden" och "wing of Phoenix"


Kommentarer
Postat av: Sofie

Later underbart vannen! :)

2009-10-20 @ 12:56:47
URL: http://sofiegoeschina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0