Saknar Beijing



Igar kom vi fram till hur roligt vi faktiskt hade det den första veckan i Beijing när vi satt i karantän pa hotellet. Saknas saknas saknas..

Manga av helgens planer gick i kras pga. 80% av alla i Shenyang är sjuka: vi akte inte till snackstreet med Serena (hennes man blev sjuk), vi akte inte och badade med de andra lärarna (alla var sjuka), vi gick inte till Cristy och de andra pa middag (Cristy var sjuk). Däremot firade vi Halloween med de andra TTC-deltagarna pa knightleaders (en bar för västerlänngar här i Shenyang) och det var hur kul som helst. Nagra var utklädda och de hade ett helt ok live-band där. Fick ocksa gratis drinkar mot att vi ställde upp och lät dem fota oss pa klubben haha.

Idag skulle vi akt till the Thumbs, men angrade oss da ingen av oss hade tillräckligt varma kläder för en dag utomhus. Det börjar bli riktigt kallt här i Shenyang och termometern visar under noll gradigt. Idag, 1 Nov kom dock äntligen värmesystemet igang. Myndigheten sätter igang alla element och allt annat samtidigt här i Shenyang och de är igang tom. i Mars. Vissa har det i stället för varmt i sitt rum och eftersom det inte gar att stänga av värmen sa far de sätta pa luftkonditioneringen (=energislös).

Sa idag akte vi alla till Wo ai, en superbra marknad om man vill komma undan billigt. Hittade äntligen ett par varma vinterskor i min storlek (vilket inte är helt lätt), vantar, mössa och varma sulor. Nu är jag redo!
Dagen avslutades med klassikern "sub of the week", spicy italian pa Subway och hel del nötkakor till efterrätt (mitt och Mels nya fynd för 2 yuan).


Hoppas ni har det bra där hemma!
Kramar



Kommentarer
Postat av: Sofie

MEN AH vilken fruktansvart hemsk bild pa mig?!?!?!?! WHY?!



Jag och Alina satt for ovrigt och kollade pa massa bilder fran Beijing idag. Och en video fran efter vi var i parken och korde flunkie ball, nar Anja inte kunde saga "ranking" haha! Helt svart ar det, och sa hor man typ Alina, Anja och Adam haha. Sjukt kul! Sakna <3



Men snart ar nastan alla smoothies aterforenade igen, wei! :)



Kram

2009-11-01 @ 15:18:40
URL: http://sofiegoeschina.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hej Gumman,

va trist att alla är så sjuka överallt! Tur att du & Mel håller er hyfsat friska. Snart kommer Sara med skidunderställ :). Vi har det bara bra här hemma! Tyvärr har jag inte kommit längre i planeringen inför Kina men vi får väl stämma av när vi ska komma upp till dig resp. vara i Beijing så att jag kan fixa rum och lite turer...



Älskar dig gumman!

Puss

Mamma

2009-11-02 @ 11:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0