Horse and Rice on ice



Vilken toppenhelg! Fredagens lektioner blev inställda pga. inkommande snöstorm sa Mel fick aka hem efter lunchtid och tog bussen till stan. Själv är jag ledig pa Fredagar och passar alltid pa att ta en sovmorgon och sedan städa lägenheten (har ingen aning om vart allt damm kommer ifran). När Mel ringde och berättade om snöstormen slängde jag pa mig kläderna och gick till var supermarket och handlade allt möjligt ifall vi inte skulle vara tvugna att stanna i lägenheten. Har blivit förvarnade av vara grannar för detta!

Vädret var dock ok- snöade massor- men bussarna gick fortfarande in till stan. Motte upp Mel, gick och fixade naglarna.  Sedan gick vi till Starbucks (Cappucino för mig, Toffe latte för Mel) och började skriva i vara "memories" böcker. Var riktigt mysigt och vi spenderade säkert tva timmar där innan vi gick för att möta upp de andra pa "the italian", en av de fa västerländska restaurangerna här. Mötte upp Julian, Kira, Johanna, Helen, Serena, Crystal och hennes kille, Lara och Lisa pa restaurangen och vi hade en trevlig kväll tillsammans.

Lördagen var dock pricken över i:et. Vi bestämde oss för att ta bussen till en sjö för att aka skridskor, vilket var en super ide. Vädret var oslagbart- klarbla himmel, snö, soligt, vindstille, minus fem grader- och det var hur kul som helst att aka skridskor. Helen hade aldrig akt skridskor förrut och sag ut som Bambi pa hal is haha.
Helen och Serena bestämde sig även för att prova pa att aka kälke, vilket sag ännu roligare ut. Jag och Mel höll oss till varrt skridsko akande och stannade i över 2 timmar. Vi akte runt, sjöng julsanger, skrattade, poserade för kinesiska foton och tog vilopauser da och da. Helt oslagsbar dag!

Hur avslutades dagen?
Med en Spicy Italian pa Subway (var sjukt hungriga), kaffe och varm choklad pa Starbucks (vi var värda det) och filmkväll saklart.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Later supermysigt! HArligt med lite vinter :). Har ar temperaturen uppe pa typ 10-12 igen efter ett par kallare dagar(med typ 5 grader...), suck! Skont att slippa frysa men jag vill ha vinter ju1 ;). Hoppas vi far sno i Beijing :)

Kram

2009-12-07 @ 13:44:34
URL: http://sofiegoeschina.blogg.se/
Postat av: pappa

Horse and Rice on Ice låter som en maträtt.



Vad härligt det ser ut med snö och vinter. det saknar vi verkligen här hemma.

Nu är det mindre än tre veckor till vi kommer. längtar.

Pappa

2009-12-08 @ 17:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0